logo

Voedingsadvies van een gezondheidstherapeut

Als je gezond leven belangrijk vindt en je levensstijl wil verbeteren, heb je misschien al gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste hulp te vinden.

Er doet zoveel goedbedoeld voedingsadvies de ronde dat het op den duur moeilijk wordt om de bomen door het bos te zien. Ik weet als gezondheidstherapeut en coach echter dat een persoonsgerichte aanpak belangrijk is. Wat je lichaam wel of niet nodig heeft, is individueel bepaald.

voedingstherapeut kruiden
voedingsadvies

Evenwichtig eten

Evenwichtig leven begint bij evenwichtig eten. Hoe je tegen voeding aankijkt, is daarbij een van de belangrijke factoren die tot een beter eetpatroon bijdragen.

Samen met jou analyseer ik jouw relatie tot eten en bekijk ik hoe ik je voedingspatroon kan wijzigen opdat het met de behoeften van jouw lichaam overeenkomt.

Ik hou niet alleen rekening met wat je het beste kan eten, maar ook de hoeveelheden voedsel en water die je per maaltijd inneemt en welke tijdstippen daarvoor het geschiktst zijn.

Verschillende soorten kruidentherapie

Voldoende bewegen en rusten, is essentieel om je spijsvertering probleemloos te laten verlopen. Op basis van je klachten kan een zorgvuldig uitgekozen kruideninfusie soelaas bieden. Die kan je bij mij aankopen of zelf tijdens een workshop samenstellen. Tijdens mijn coaching raad ik doorgaans de volgende opties aan:

Heb je vragen over de werking van de verschillende soorten kruidentherapie of kan je het advies van een gezondheidstherapeut gebruiken? Ik geef je met plezier extra informatie.

kruidentherapie
logo icon

Interesse in kruidentherapie of voedingsadvies?

Maak vandaag nog een afspraak!