logo
shutterstock

Leer je eigen thee maken

Vind jij het net zo leuk als ik om zelf aan de slag te gaan? Tijdens een van mijn workshops kan je je eigen thee samenstellen. Wat je tijdens een workshop thee zetten maakt, mag je naar huis meenemen.

Zo kan je je eigen thee maken en je dag met een goede intentie en vol positieve energie beginnen. Bepaalde kruiden kunnen je chakra’s in balans brengen, waarover ik je persoonlijk alles kan vertellen.

Kruideninfusies die een gezonde levensstijl bevorderen

Onder mijn begeleiding bereid je kruideninfusies die een gezonde levensstijl bevorderen. Terwijl je de structuur van de thee en kruiden met je handen ontdekt, geef ik meer uitleg over de helende kracht die de verschillende toevoegingen bezitten.

De theeplant kan je naar allerlei soorten thee omzetten en de kruiden die je toevoegt, kunnen eindeloos veel combinaties vormen. Samen met jou ga ik op zoek naar de ideale mix voor jouw lichaam en geest. Daarbij hou ik rekening met de smaken die jij het lekkerste vindt.

kruidendifusie
spijsverteringsproblemen

O.a. stress verhelpen & spijsverteringsproblemen verminderen

Door regelmatig een theemoment in te lassen, kan je onder meer stress verhelpen en spijsverteringsproblemen verminderen. Het werkt als een lichamelijke en spirituele detox.

Ook ademhalingsproblemen kan je meer onder controle krijgen door tijdens je persoonlijke theeritueel op je ademhaling te letten. Voor breathwork kan ik je als coach bovendien bruikbare tips geven.

Maak natuurlijke verzorgingsproducten

Een andere workshop die ik aanbied, is de workshop aromatherapie. Die houdt in dat ik samen met jou etherische oliën uitkies die een gunstig effect op jouw fysieke welzijn en spirituele balans hebben.

Vervolgens leer ik je hoe je daarmee natuurlijke verzorgingsproducten kan maken, zoals een bodycrème, lippenbalsem of scrub. Je kan evengoed voor een spray kiezen die je oppept of juist kalmeert, afhankelijk van wat jouw immuunsysteem en nachtrust ten goede komt.

Zou je graag een workshop thee zetten of aromatherapie boeken? Of heb je eerder behoefte aan een massage? Aarzel niet om een afspraak bij me vast te leggen.

natuurlijke verzorgingsproducten
logo icon

Een workshop volgen?

Maak vandaag nog een afspraak!